top of page

VERZENDING & BEZORGING

Binnen Nederland & België is verzending altijd gratis. Wij doen ons best om jouw bestelling altijd zo snel mogelijk te leveren. Je ontvangt jouw bestelling altijd binnen 1-2 werkdagen. Indien je in het weekend besteld, wordt jouw bestelling op maandag verzonden en ontvang je deze op dinsdag. 

Verzending middels PostNL

 

Voor de verzending van jouw bestelling maken wij gebruik van PostNL. Het is voor ons belangrijk dat de verzending vertrouwd is en jij jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. PostNL is een van de meest betrouwbare bezorgdiensten in Nederland. Wanneer wij je pakket aanbieden bij PostNL ontvang je van ons een e-mail met de Track & Trace code. Hiermee kan je de zending gemakkelijk online volgen. Zo zie je precies wanneer de bezorger jouw nieuwe Mr. John Kit thuis komt bezorgen. Komt het bezorgmoment jou niet goed uit? Kies dan zelf waar en wanneer je het pakket wilt ontvangen. Dat kan al voordat de bezorger het pakket voor de eerste keer komt aanbieden. PostNL probeert alle pakketten binnen dit tijdvak af te leveren. 

Bestellingen in het weekend en op feestdagen

 

Bestel je in het weekend? Dan verzenden wij jouw bestelling op maandag en ontvang je deze op dinsdag. Tijdens feestdagen kan de levertijd afwijken. Vanzelfsprekend houden wij jou altijd op de hoogte van de levertijd van jouw bestelling.

Niet thuis tijdens de eerste afleverpoging

 

Ben je niet thuis tijdens de aflevering van je pakket? Dan wordt deze door PostNL aangeboden bij jouw buren. Zijn ook zij niet thuis? Geen probleem! Dan komt PostNL gewoon de volgende dag nogmaals langs om je bestelling af te leveren. Lukt het deze tweede keer ook niet om jouw pakket af te leveren, dan kan je het pakket afhalen bij een PostNL afhaalpunt bij jou in de buurt. Het adres van dit afhaalpunt vind je op het PostNL briefje in jouw brievenbus.

Belangrijk: PostNL levert 96% van alle post & pakketten de volgende dag bij de consument. Bij bedrijven is dit zelfs 98%. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website van PostNL.

bottom of page