top of page

MR. JOHN EN HET KLUIVERT DOG RESCUE CENTER

Mr. John gaat het merendeel van de opbrengst doneren aan het Kluivert Dog Rescue Center van Rossana Kluivert op Curaçao. Rosanna Kluivert was in tranen toen John haar belde om haar dat te vertellen, zo is te zien op haar Instagram-account.

Schermafbeelding 2018-08-27 om 16.08.03.

OVER KLUIVERT DOG RESCUE CENTER

 

Op de Nederlandse eilanden in de Cariben zijn zwerfhonden een groot probleem. Op Bonaire en op Curaçao zijn veel zwerfhonden en er komen er nog steeds meer bij: nestjes puppies worden zomaar langs de kant van de weg gegooid. De dieren liggen daar moederziel alleen en er is maar een kleine kans dat iemand ze op tijd vindt. En als ze dan worden gevonden is er eigenlijk geen plek waar ze terecht kunnen. Het asiel is al overvol. Steeds vaker gebeurt het dat dierenhulpverleners met pijn in hun hart dieren dan maar moeten laten liggen. Verschrikkelijk volgens Rosanna Kluivert!

 

Rossana Kluivert heeft een droom: geen zwerfhonden meer op Curaçao. Daarvoor is zij samen met lokale dierenhulpverleners een grootschalig project gestart: Het Kluivert Dog Rescue Center. En daar werken wij graag aan mee! Mr. John werkt nauw samen met Rossana en haar gezin om dit project van de grond te krijgen, want wij zijn er ook van overtuigd dat het zwerfhondenprobleem opgelost kan worden! Daar draagt Mr. John graag aan bij. 

 

Voor dit grootse project heeft Rossana met haar familie 4 hectare grond in gebruik. Dit om een veilige plek te creëren waar de honden verzorgd kunnen worden, medisch behandeld kunnen worden en als er nergens een plekje meer voor ze is, waar ze kunnen opgroeien en oud worden. Het centrum moet een voorlichtingsfunctie hebben om de lokale bevolking meer te kunnen vertellen over de verzorging van honden en waarom het zo belangrijk is om de honden te laten castreren. Want ook daarvoor kan de bevolking bij het Center terecht. Hulp op alle gebieden om het probleem van zwerfhonden op Curaçao definitief te kunnen stoppen!

bottom of page