top of page

RUILEN & RETOURNEREN

Ben je niet helemaal tevreden met jouw bestelling? Jammer, maar dat kan gebeuren! Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Dit kan snel en gemakkelijk middels een PostNL punt bij jou in de buurt. De kosten voor het retourneren van een bestelling zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden ruilen of retourneren

 

  • Binnen 14 dagen na ontvangt dient de bestelling te worden geretourneerd

  • Het artikel dient in originele staat te zijn en voorzien van originele labels en etiketten

  • (Indien redelijkerwijs mogelijk) dient het artikel te worden teruggestuurd in de originele verpakking

  • Om jouw retourzending of ruiling zo snel mogelijk te kunnen verwerken, is het belangrijk dat deze wordt verstuurd met een ingevuld retourformulier.

Zo stuur je een artikel gemakkelijk retour

  1. Bij de bestelling zit een meegeleverd retourformulier. Je kunt dit formulier gebruiken om aan te geven welk artikel je graag retour wilt sturen. Na ontvangst van jouw bestelling heb je 14 dagen de tijd om het product aan ons terug te sturen. 

  2. Stop het artikel dat je wilt retourneren redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking en onbeschadigd terug in de verpakking. 

  3. Stuur jouw pakket voldoende gefrankeerd naar het onderstaande adres en bewaar het verzendbewijs. 

          Europaweg 21, 9636 HT Zuidbroek

  1. Zodra wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen, bevestigen wij dit zo snel mogelijk per e-mail.

  2. Wij doen ons best om het aankoopbedrag zo snel mogelijk aan jou terug te betalen. Wij betalen het aankoopbedrag terug via hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt. Wij verwerken jouw retour vaak al binnen 1-3 werkdagen na ontvangst. Uiterlijk binnen 14 dagen hebben wij jouw retour volledig terugbetaald. 

bottom of page