top of page

BETALEN

Bestellen en betalen in de Mr. John online shop is 100% veilig. Op deze pagina staat beschreven hoe wij betalingen afhandelen. Wij hanteren de volgende betaalmethodes:

  • Internetbankieren via iDEAL

  • Creditcards (Mastercard, Visa, American Express)

 

Wij streven ernaar om jou als klant van alle bekende en veilige betaalmethodes te voorzien. Onze partner voor het afhandelen van betalingen is Mollie Payments. Betrouwbaarheid en veiligheid zijn bij online transacties de belangrijkste aspecten. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruikt Mollie Payments de modernste beveiliging en versleuteling. Zo ben je beschermd tegen online fraude.

Over iDEAL (Internetbankieren)

 

Als je internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, ING, Rabobank of SNS Bank hebt kun je direct gebruik maken van iDEAL, je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk

  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken

  • Betalen met iDEAL kan direct. Je hoeft geen account aan te maken of je te registeren

Met iDEAL hou je constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je eigen rekeningoverzicht.

Hoe werkt iDEAL?
Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaarstaat. Daarna vraagt jouw bank om een aantal gegevens in te vullen en autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van jouw bestelde Mr. John kit. 

Over CreditCard betalingen (Visa, MasterCard, American Express)

 

Via ons betalingsplatform kun je in een veilige omgeving betalen met je Visa, Mastercard of American Express creditcard. De meest eenvoudige manier van online shoppen: gemakkelijk, snel en betrouwbaar. 

Zodra je de gevraagde informatie hebt ingevoerd klik je op de knop "Versturen" en vervolgens wordt jouw bestelling doorgegeven aan ons systeem. Je zult zowel een bevestiging zien van jouw bestelling op onze website als een e-mail ontvangen waarin jouw bestelling bevestigd wordt. Je creditcard wordt belast op het moment van levering.

bottom of page